Bij meer dan €50,- GRATIS VERZENDEN|Vóór 14:00 uur besteld, MORGEN IN HUIS!*|Op ieder product 14 DAGEN BEDENKTIJD!
Menu
Inspiratie
winkelmand 0 item(s) € 0,00 inclusief
verzendkosten
Verzendkosten€ 6,95
Voeg € 50,00 toe voor gratis verzending
Subtotaal€ 6,95
NIEUW MERK: Dassie Artisan op www.leeff.com!

Op een koude dag eind januari stapten wij (Willemieke en Danielle) heel vroeg, maar met veel zin op de trein naar Parijs. Eindbestemming was de grootste beurs op het gebied van wonen en lifestyle, de Maison & Objet 2016! 

 

In het zonnige Parijs aangekomen bezochten we eerst verschillende mooie conceptstores om inspiratie op te doen voor de eigen collectie van Leeff en om nieuwe merken te spotten. We voelden ons als een kind in een snoepwinkel, wat een fantastische winkels zijn we tegengekomen! De volgende twee dagen stonden volledig in het teken van de Maison & Objet. We bewonderden de nieuwste collecties van onze merken House Doctor, Nicolas Vahé, Meraki, Kreafunk, Eightmood, Lene Bjerre, Casa Vivante, Nkuku en Virginia Casa én plaatsten hier mooie bestellingen. Maar we waren voornamelijk op zoek naar een nieuw, bijzonder merk om toe te voegen aan Leeff.com! 

 

 

En die vonden we! Een beetje verstopt achterin hal 3 ontdekten we Dassie Artisan. De veelzijdige, bijzondere producten en de materiaalkeuzes spraken ons enorm aan. We maakten een praatje met Roxi Zeeman, de eigenaresse, en ze vertelde ons over haar passie voor design in combinatie met hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Elk product wordt met de hand gemaakt door getalenteerde ambachtslieden in ontwikkelingslanden onder goede arbeidsomstandigheden en dat zorgt voor een unieke collectie. We waren verliefd! 

 

 

In de trein terug naar huis hadden we ons lijstje met merken waar we mee verder wilden gereed. Bovenaan stond Dassie Artisan; wat een inspirerend merk was dat! Terug op de zaak bespraken we met het team de verschillende merken en iedereen was er net zo enthousiast als wij over. We wilden dit merk niet alleen via Leeff.com aanbieden, maar ook via Loods 5 en andere winkels. Vol enthousiasme nam Pieter-Leen contact op en na een paar weken stapten we (Pieter-Leen en Danielle) in het vliegtuig naar Londen om via een taxi in het lieflijke Turnbridge Wells hartelijk te worden verwelkomd door Roxi Zeeman en haar team. Weer werden we verliefd op de collectie in de showroom en na enkele uren praten hadden we een overeenkomst: we mogen Dassie Artisan exclusief in de Benelux gaan aanbieden!

 

En daar zijn ze dan, krap twee maanden na kennismaking staan de eerste producten van Dassie Artisan op Nederlandse bodem. De items zijn vanaf nu te verkrijgen via www.leeff.com/dassie! De komende maanden zal de online collectie continu worden uitgebreid. Wil je de items liever live bekijken? Een deel van de collectie is ook al te vinden in Loods 5 Zaandam en Loods 5 Sliedrecht!

 

Maandag 11 april 2016

Tekst: Pieter-Leen Burger, Daniëlle Fransen | Fotografie: Mademoiselle Claudine, Dassie Artisan

contact volg ons volg ons