Bij meer dan €50,- GRATIS VERZENDEN|Vóór 14:00 uur besteld, MORGEN IN HUIS!*|Op ieder product 14 DAGEN BEDENKTIJD!
Menu
Inspiratie
winkelmand 0 item(s) € 0,00 inclusief
verzendkosten
Verzendkosten€ 6,95
Voeg € 50,00 toe voor gratis verzending
Subtotaal€ 6,95
Word jij onze nieuwe aanwinst?

Ons jonge, ambitieuze team van Leeff.com zoekt versterking op het gebied van communicatie en design! Ben jij gek op living & lifestyle? Ben jij creatief, kritisch en vasthoudend genoeg om jouw ideeën te concretiseren? Hebben nieuwe media geen geheimen voor jou en ben je goed met vormgevingsprogramma's? Dan zijn we op zoek naar jou! 

 

Stagiaire HBO Communication & Multimedia design
Vanaf januari zijn er 2 stage-plaatsen beschikbaar!

Download hier de vacature

 

 Leeff is een jong en levendig merk voor trendy woon-, kook- en lifestyle accessoires. Geïnspireerd door de mooie momenten in ons leven, ontwikkelen we producten die deze momenten nóg mooier maken. In de online conceptstore Leeff.com vind je voor iedere ruimte in huis een unieke collectie stoere, warme woonproducten! Naast producten van ons eigen merk Leeff, vind je hier nog meer producten van andere prachtige merken waar Leeff van houdt! Daarnaast zijn de producten van Leeff.com ook live te bekijken in Loods 5 en steeds meer andere winkels. Onze groei is stormachtig en onze ambitie onverminderd groot. Om onze ambities waar te blijven maken, is communicatie met onze fans van groot belang. Vanuit die behoefte zijn we op zoek naar talentvolle stagiaires CMD! 

Vacature Leeff

 

Vacature Leeff

 

Stage-opdracht

Leeff.com wordt elke maand door tienduizenden mensen bezocht en op Facebook hebben we inmiddels bijna 23.000 vrienden. Omdat we veel te vertellen hebben over onze mooie merken, communiceren we veel met onze relaties. Om onze communicatiestrategie voor de toekomst verder vorm te geven, zien we jou graaf als inspiratievolle versterking van ons team!

 

Wij bieden

- Mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen

- Een kijkje in de keuken van echt ondernemerschap

- Betrokkenheid bij een jonge organisatie die bruist van energie!

 

Meer informatie of interesse?

Neem contact op met Pieter-Leen Burger (06-23745863) of stuur een mail naar info@leeff.com!

 

Donderdag 17 november 2016 

contact volg ons volg ons