Bij meer dan €50,- GRATIS VERZENDEN|Vóór 14:00 uur besteld, MORGEN IN HUIS!*|Op ieder product 14 DAGEN BEDENKTIJD!
Menu
Inspiratie
winkelmand 0 item(s) € 0,00 inclusief
verzendkosten
Verzendkosten€ 6,95
Voeg € 50,00 toe voor gratis verzending
Subtotaal€ 6,95
Blog

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

Instagram

De ultieme 'Me-time' van Jessica van den Berg 19 apr '17

Tijd voor mezelf, dat vind ik soms best lastig. Mischien herken je jezelf hier wel in: ik ben áltijd bezig. Als ik niet aan het werk ben, dan rommel ik in huis. Soms merk ik dat ik ontzettend kan uitkijken naar een dagje voor mijzelf. Lekker lang in bed blijven hangen, rustig een filmpje kijken. Tijd dus voor een dag helemaal niks...

 

Een dag vrij is heerlijk, maar als je zoals ik gewend bent altijd druk te zijn, dan kan een dagje niks doen ook best heel moeilijk zijn. Ik verveel me vaak al na een paar uur. Wel ben ik door de tijd heen mijn huis anders gaan aanrichten: onbewust ben ik hoekjes gaan creëren om te relaxen. Een fijne koffiehoek, een ontspannend leeshoekje, en een gezellig hoekje op de bank. Op die plekken is het voor mij écht me-time. Want: kleine momentjes voor jezelf door de dag heen zijn wat mij betreft minstens zo belangrijk en ontspannend als een keer een dagje niksen.

Doordat deze hoekjes er gewoon al zijn, nodigt dit mij toch snel uit gewoon lekker wat te drinken of even door mijn favouriete tijdschriften te bladeren. Bovendien creëer je deze hoekjes makkelijk zelf en je hebt hier vaak niet veel voor nodig. Als je wat kussens in een hoek op de bank legt (in plaats van verspreid over de hele bank) en hierbij een bijzettafeltje zet heb je al snel een gezellig hoekje. Maak dit af met een mooie bos bloemen en wat koekjes op een bordje en je hebt een relaxplek waar je wel even door kunt brengen.

Hetzelfde ontspannende effect kun je aan tafel creëren. Plaats jouw mooiste servies bij elkaar, zet een heerlijke kop koffie en steek wat kaarsen aan. Ik houd ontzettend van kaarsen, en heb ze dan ook regelmatig overdag al aan. De kaarsen geven met het warme licht gelijk een gezellig sfeertje. De kaarsen van Meraki hebben ook nog eens een heerlijke geur. Win- win dus!

 

Zoals eerder al gezegd, denk ik dat dit soort heerlijke, kleine momentjes voor jezelf net zo goed zijn ter ontspanning als een hele dag niks doen. Het enige wat jij dus hoeft te doen is het juiste moment te creëren en te genieten!

 

Succes verzekerd. Enjoy!

 

Groetjes, Jess

GEBRUIKTE PRODUCTEN VAN LEEFF.COM

Koffiepot 'taupe' van House Doctor

Kop 'porselein' van Hübsch

Magazinehouder van Hübsch

Geurkaars 'Fresh Cotton' van Meraki

 

Geschreven door: Jessica van den Berg

Blogger Jessica van den Berg woont in een klein appartement in Amersfoort. Ze is dag en nacht met haar interieur bezig en doet dan ook niets liever dan rommelen en veranderen in huis. Je kunt wel zeggen dat interieur en fotograferen haar passies zijn. Op haar blog www.jessicavdberg.nl laat zij graag zien hoé leuk klein wonen kan zijn.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Wil je reageren op de blog? Leuk! Je dient hiervoor wel eerst in te loggen.

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

contact volg ons volg ons