Bij meer dan €50,- GRATIS VERZENDEN|Vóór 14:00 uur besteld, MORGEN IN HUIS!*|Op ieder product 14 DAGEN BEDENKTIJD!
Menu
Inspiratie
winkelmand 0 item(s) € 0,00 inclusief
verzendkosten
Verzendkosten€ 6,95
Voeg € 50,00 toe voor gratis verzending
Subtotaal€ 6,95
Blog

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

Instagram

De voorjaarsbrunch van Laura Verschuur 28 feb '17

Na een paar dagen kou en sneeuw was daar ineens de eerste lenteachtige dag! Bijna 15 graden, een heerlijk zonnetje en ik heb het lentegevoel meteen te pakken. Meer had ik niet nodig om in de stemming te komen voor een blog, wel eentje die met het voorjaar te maken heeft natuurlijk. Een gezellige voorjaarsbrunch staat op de planning en ik ben bij Leeff.com op zoek gegaan naar passende accessoires voor een frisse, vrolijke eettafel.

Bij het voorjaar horen frisse (en wat mij betreft ook vergrijsde) kleuren en pasteltinten. Als basis heb ik voor een grijsgroen tafelkleed en bamboe placemats gekozen. Het stoere Rustic servies van House Doctor is prachtig om met allerlei kleuren en accessoires te combineren. Voor een fris accent vulde ik dit servies aan met de Joy schaaltjes van Dassie Artisan. Deze geglazuurde roze en lichtgrijze schaaltjes heb ik vorig jaar gespot op het showUP event en staan sindsdien bovenaan mijn verlanglijst. 

Helemaal in stijl met de accessoires kocht ik zachtroze bloemen met veel groen en een magnoliatak ter decoratie. Een goudkleurig bestek en de mooie porseleinen lepeltjes met verschillende bloemenprints van CP Collections maken het plaatje compleet. Heerlijk om aan te schuiven en met elkaar te genieten van lekkere broodjes, chocoladedonuts en croissantjes - die ik serveerde in een stoere zwarte opbergzak van Casa Vivante. Sinds we zelf granola maken, eten we dat graag in combinatie met Griekse yoghurt, granaatappelpitjes en blauwe bessen. Lekker fris voor het voorjaar en knapperig door de verse granola. Maar een gebakken eitje en een latte macchiato mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Wij zijn fan van de producten van Nicolas Vahé en ook de Espresso koffiebonen zijn heerlijk voor zo’n relaxed koffiemoment. 

We hebben er met ons gezin lekker van genoten. Ik kan niet wachten tot de lente echt gaat aanbreken! De vogels laten weer uitgebreid van zich horen, de natuur is nog zo fris en puur en iedereen leeft op van de zonnestralen. Ik hoop ik jullie hiermee heb kunnen inspireren om zelf de eettafel alvast een frisse voorjaarslook te geven! 

 

Liefs,

Laura

GEBRUIKTE PRODUCTEN VAN LEEFF.COM

Ontbijtbord Rustic van House Doctor

Kommetje Rustic van House Doctor 

Porseleinen theelepeltjes van CP Collections

Koekenpan graniet van Leeff

Schaal Joy (Blush) van Dassie Artisan 

Schaal Joy (Grijs) van Dassie Artisan - binnenkort weer verkrijgbaar

Geschreven door: Laura Verschuur

Blogger Laura Verschuur is getrouwd met Willem en samen met hun tienerdochters wonen zij in Soest. Haar opgeknapte jaren 30 huis verandert bijna wekelijks van interieur. Niet wat kleuren of grote veranderingen betreft, maar er wordt flink geschoven met kleine meubels en accessoires. Naast haar werk als Gate agent bij KLM houdt Laura zich bezig met styling, fotografie en bloggen. En met succes! Haar eigen website is in ontwikkeling en zal binnenkort gelanceerd worden. Via haar Instagrampagina (@Lauraverschuur) blijf je op de hoogte van de laatste trends en fijne inspiratie voor je eigen interieur.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Wil je reageren op de blog? Leuk! Je dient hiervoor wel eerst in te loggen.

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

contact volg ons volg ons