Bij meer dan €50,- GRATIS VERZENDEN|Vóór 14:00 uur besteld, MORGEN IN HUIS!*|Op ieder product 14 DAGEN BEDENKTIJD!
Menu
Inspiratie
winkelmand 0 item(s) € 0,00 inclusief
verzendkosten
Verzendkosten€ 6,95
Voeg € 50,00 toe voor gratis verzending
Subtotaal€ 6,95
Blog

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

Instagram

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN VAN... MISS JETTLE! 24 mei '17

Uitsloven in de keuken

Oke, laat ik meteen eerlijk toegeven; dit doe ik niet heel regelmatig. Ik ben niet echt een keukenprinsesje. Des te meer geniet ik er van als iemand zich voor mij uitslooft, heerlijk! Ik hou erg van eten en ik kan mezelf best wel een boergondiër noemen, maar wel eentje die het liever opeet dan het zelf maakt! Die enkele keer dat ik me uitsloof in de keuken kan ik er gelukkig wel echt van genieten. Onze keuken leent zich perfect voor dit soort uitsloverijen. Het is een ruime lichte keuken die grenst aan de woonkamer, zo houd je makkelijk contact met je bezoek.

All-time favorite

Terwijl de gasten lekker zitten te borrelen aan de eettafel, sta ik samen met mijn vriend me uit te sloven in de keuken. Koken doe ik liever niet alleen, maar gezellig met iemand samen (stel je voor dat er iets misgaat). Ik wil graag dat mijn gasten verwend worden, dus zorg vaak voor heel veel lekkers! Voor dit momentje sloof ik mij uit met een heerlijk pasta pesto gerecht. Pasta pesto doet het altijd goed, een beetje verse basilicum erbij en voilà je hebt een super simpel en lekker gerecht. De pesto van Nicolas Vahé mag hier natuurlijk niet aan ontbreken, in onze keuken vind je veel terug van dit fijne merk. Het is niet alleen lekker, de verpakking ziet er ook nog eens stylish verantwoord uit! Een heerlijke fles limonade van ditzelfde merk staat al klaar in een emmer met ijs, maar dit kan natuurlijk ook nog ingewisseld worden door een fles champagne. Het staat vooral zo leuk, een echte eye-catcher voor op de eettafel. Lekker decadent!

De kookwekker gaat, een tof exemplaar van House Doctor met een magneet aan de achterkant. Ideaal, zo blijft hij op de afzuigkap zitten. Koken doe ik nooit op de gok of op gevoel, ik heb dat ding echt hard nodig! Fijne bijkomstigheid is dat het een mooi item is en dus gezien mag worden. De pasta is klaar, even afgieten met aan mijn handen de mooie groene pannenlappen van Eightmood en het emaille vergiet van Leeff. Hij doet me nostalgisch aan. Ik hou er van! Mooi en praktisch! Tijd om aan tafel te gaan. Eetsmakelijk!

 

Liefs, Mariët

Producten van leeff.com

Lunchbox 'Graph 01' van House Doctor

Maatbeker S van House Doctor

Voorraad pot S van House Doctor

Pesto van Nicolas Vahé

Limonade zwarte bes van Nicolas Vahé

Blik/emmer van Nicolas Vahé

Kookwekker wit van Lene Bjerre 

Vergiet emaille van Leeff

Pannenlappen set van Eightmood

Geschreven door: Mariët Van der Kooij

Ik zal mij even voorstellen; ik ben Mariët van der Kooij (31 jaar) en woon samen met mijn vriend en zoontje Peppe in het midden van het land. Sinds november 2014 zijn wij de trotste eigenaars van een fijne eengezinswoning in Amersfoort. Naast mijn werk in de kinderopvang hou ik mij het allerliefste bezig met interieur en styling. Ik ben dol op wit met pastel in combinatie met design en vintage. Via mijn eigen blog 'Miss Jettle' hoop ik mensen te kunnen inspireren met mijn kijk op interieur, trends en styling! Veel lees & kijk plezier! Liefs, Jet

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Wil je reageren op de blog? Leuk! Je dient hiervoor wel eerst in te loggen.

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

contact volg ons volg ons