Bij meer dan €50,- GRATIS VERZENDEN|Vóór 14:00 uur besteld, MORGEN IN HUIS!*|Op ieder product 14 DAGEN BEDENKTIJD!
Menu
Inspiratie
winkelmand 0 item(s) € 0,00 inclusief
verzendkosten
Verzendkosten€ 6,95
Voeg € 50,00 toe voor gratis verzending
Subtotaal€ 6,95
Blog

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

Instagram

Een kijkje in de keuken van Nkuku 17 mei '16

Showroom Nkuku

Een kijkje in de keuken van Nkuku

We waren al verliefd op de handgemaakte producten en prachtige fotografie van het fairtrade merk Nkuku, maar werden nóg enthousiaster toen we de plannen voor een eigen ‘Lifestyle store & café’ zagen!

 

In een oud landbouwcomplex in het meest zuidelijke puntje van Engeland bouwde Nkuku aan de realisatie van een eigen winkel en café. De schuren werden vroeger gebruikt door boeren en het doel was zoveel mogelijk oude elementen in ere te herstellen. De nieuwe ruwe stalen kozijnen in combinatie met de onbewerkte stenen muren, oude houten balken en vloeren zorgt voor de perfecte finishing touch passend bij het stoere merk Nkuku. 

Showroom Nkuku 2

De winkel

De winkel heeft een totale oppervlakte van 3000 m² en is prachtig ingericht met de lifestyle-, keuken- en woonaccessoires van Nkuku. In een stijlvolle, moderne schuur worden daarnaast alle op maat gemaakte meubels en unieke items gepresenteerd. Last but not least openden zij een bijbehorend café waar ze de beste ambachtelijke houtgebrande koffie, verse sapjes, gebakjes en lichte lunch serveren met producten van lokale leveranciers.

 

Wij kunnen niet wachten deze inspiratievolle plek te bezoeken en zullen jullie zeker op de hoogte houden van de ontwikkelingen van het merk Nkuku en hun nieuwe collecties op Leeff.com!

Geschreven door: Daniëlle Kerremans - Fransen

Onze online shopmanager Daniëlle (25 jaar) heeft een passie voor interieur, communicatie en het spotten van mooie merken voor Leeff.com. Perfectionistisch en een workaholic in de positieve zin van het woord! Samen met haar man Wesley woont ze in Woerden en verkent ze graag mooie steden, bijzondere plekken en gave hotspots (zowel op interieur- als food gebied) in binnen- en buitenland. Met een voorliefde voor Italië staan er maar al te graag gerechten uit de Italiaanse keuken bij hen op het menu. In haar blogs voor Leeff.com schrijft ze onder andere over trends op interieurgebied, nieuwe merken, interessante (woon)beurzen en haar favoriete hotspots. 

 

Instagram instagram.com/daniellefransen

Pinterest pinterest.com/fransendanielle

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Wil je reageren op de blog? Leuk! Je dient hiervoor wel eerst in te loggen.

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

contact volg ons volg ons