Bij meer dan €50,- GRATIS VERZENDEN|Vóór 14:00 uur besteld, MORGEN IN HUIS!*|Op ieder product 14 DAGEN BEDENKTIJD!
Menu
Inspiratie
winkelmand 0 item(s) € 0,00 inclusief
verzendkosten
Verzendkosten€ 6,95
Voeg € 50,00 toe voor gratis verzending
Subtotaal€ 6,95
Blog

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

Instagram

HOTSPOT • BOUTIQUE HOTEL DE WITTE DAME 15 nov '17

Een nieuwe omgeving doet vaak wonderen voor inspiratie. Daarom vonden wij het tijd voor een mini getaway! Op kantoor zijn we gek op het ontdekken van nieuwe hotspots. Een stijlvolle inrichting, gastvrijheid, een fijne omgeving én lekkere cappuccino´s doen ons hart sneller kloppen. Gelukkig zijn er in Nederland veel mooie plekjes te vinden, ook buiten de stad. Tijdens ons tripje ontdekten we Boutique Hotel De Witte Dame, een verscholen parel in Abcoude. Het oude stationsgebouw van Abcoude (uit 1843) is in 2015 gerenoveerd en omgetoverd tot een statig hotel. In combinatie met de prachtige groene omgeving een indrukwekkende en onverwachte verschijning aan de rand van de schattige dorpskern. Nieuwsgierig geworden? Let’s go!

It's all in the details

Laat het vast duidelijk zijn: wij zijn verliefd op Boutique Hotel De Witte Dame! Het hotel heeft 10 ruime, comfortabele kamers – allemaal anders ingericht, maar mét uitzicht op de weilanden. Door het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen hebben de kamers een serene uitstraling. Een rustgevend verblijf gegarandeerd! Bij het inrichten is over ieder detail nagedacht, van het plantje op de kast tot het zeepje (van Rituals) bij de wastafel. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het vrijstaande bad. We love it! Kaarsje aan, kopje thee erbij en de relaxmodus is aan. Het bed is opgemaakt met mooi linnen beddengoed, ook in een natureltint voor de finishing touch!

Old meets new

De gerenoveerde kamers staan in mooi contrast met de oude balken in het plafond die zowel in de kamers als in de hal prachtig tot hun recht komen. Heb je trouwens ooit zo’n mooie hal gezien? Geen rode vloerbedekking of lelijke kamernummerbordjes, deze hal ademt stijl en past zó goed bij de uitstraling van het hotel. En dan de vloer.. Need I say more? Er zijn in het hotel maar lieft 160.000 houten planken gebruikt voor de prachtige visgraat vloer. De combinatie van de inrichting van de kamers, de vloer, de balken en de gebruikte kleuren zijn heerlijke inspiratie voor je eigen huis!

Culinair genieten

Ook op culinair gebied is het hier écht genieten. Van een luxueus ontbijt bestaande uit verse, huisgemaakte lekkernijen tot een bourgondisch diner van streekproducten! En dit allemaal onder het genot van een vers sapje, biologisch drankje, biertje van lokale brouwers of wijntje van een lokale importeur met een grote liefde voor kleine wijnhuizen. Het restaurant is net zo stijlvol als de rest van het hotel en kenmerkt zich door de mooie houten visgraat vloer, bijzondere glazen lampen, design meubels, kleurrijke veldboeketjes op tafel en de prachtig getegelde bar. En bij mooi weer is het op het ruime buitenterras ook heerlijk toeven. Het zal je dan ook niets verbazen dat we heel snel weer te vinden zijn in Boutique Hotel De Witte Dame!

Geschreven door: Brecht van Nierop

Brecht van Nierop uit Gouda (20 jaar) is stagiaire Marketing & Grafisch Ontwerp bij Leeff.com. 'Het fijne aan werken bij Leeff.com is dat ik opdrachten mooier of beter kan maken. Meedenken met wat de doelgroep eigenlijk écht aanspreekt en daarop inspelen, dat vind ik het leukste om te doen!' Brecht maakt o.a. de nieuwsbrieven en website van Leeff.com nóg mooier en zorgt voor een succesvolle sociale media campagne. Ze geniet van kleine geluksmomentjes. 'Elke dag heeft iets moois, je moet het alleen kunnen zien!'  Ook houdt ze van de zon, winkelen met vriendinnen en (het liefst witte) chocolade!

 

Instagram instagram.com/brechtx

Reacties

Inderdaad een mooie plek om even eruit te gaan. Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar ook romantisch. Ik zal even overwegen om samen met mijn gezin te gaan of alleen mijn partner. Dank je voor deze leuke suggestie.
Geplaatst door Floris op 19-08-2020 17:40

Plaats een reactie

Wil je reageren op de blog? Leuk! Je dient hiervoor wel eerst in te loggen.

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

contact volg ons volg ons