Bij meer dan €50,- GRATIS VERZENDEN|Vóór 14:00 uur besteld, MORGEN IN HUIS!*|Op ieder product 14 DAGEN BEDENKTIJD!
Menu
Inspiratie
winkelmand 0 item(s) € 0,00 inclusief
verzendkosten
Verzendkosten€ 6,95
Voeg € 50,00 toe voor gratis verzending
Subtotaal€ 6,95
Blog

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

Instagram

HOTSPOT • Casa Cook Hotel 18 apr '17

Every summer has a story en die van ons is dit jaar extra bijzonder. Op 2 juni is het namelijk zover, dan ga ik trouwen met de liefde van mijn leven! We hebben veel tijd besteed aan de voorbereiding van onze grote dag, maar wilden - als échte reisliefhebbers - onze huwelijksreis ook graag tot in detail plannen. Normaal gesproken starten we al lekker vroeg met het maken van vakantieplannen voor de zomer en besteed ik uren op Airbnb, Instagram, Pinterest en reisblogs om dé perfecte vakantiebestemming te vinden. Vriendlief vindt het allemaal prima als ik hem uiteindelijk maar een top 3 voorschotel. De combinatie van zon, zee, strand, natuur, cultuur én een tof gestylde, fotogenieke accomodatie zijn voor ons (oké, dat laatste voornamelijk voor mij) een pre. Je kunt je voorstellen dat de vakantie-eisen voor onze huwelijksreis nog een tikkeltje hoger waren, dus wat ben ik blij dat we ons pareltje gevonden hebben: op het Griekse eiland Rhodos!

Casa Cook Hotel

Na het zien van de fantastische foto's en het lezen van de mooie teksten die het lifestyle resort Casa Cook omschrijven, wisten we het zeker: dit is onze huwelijksreisbestemming! Het relaxte, laid-back, bohemian sfeertje in combinatie met het prachtige, unieke interieur is precies waar we naar op zoek zijn. Sfeervolle open ruimtes worden in dit resort omgeven met zwembaden, brede houten vlonders, pergola's en planten. In het hart van het hotel, de Kitchen Club, komen de zomerse cocktails van de bar, de verkoeling van het zwembad en de verse healthy delicatessen uit het restaurant samen. Heerlijk ontbijten en relaxen in een fijne loungestoel of hangmat met je geliefde of nieuwe vrienden ontmoeten tijdens een gezellige film- of dansavond, dat klinkt niet verkeerd toch?

Verblijf in stijl

Niet alleen het resort en de weelderige omgeving, maar ook de hotelkamers zijn adembenemend mooi! Voor de inrichting is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en aardse tinten. Geïnspireerd door de nomadische manier van leven vind je er handgemaakte woonaccessoires en biologische verzorgingsproducten van het merk Korres (korres.com). Deze fijne stijl in combinatie met comfortabele kussens, ligbedden, hangmatten en een privé veranda met directe toegang tot het zwembad zorgen voor het luxe, ontspannen sfeertje. Én een bijkomend voordeel voor stellen zonder kinderen: het hotel is voor adults only, dus geen (no offense) schreeuwende, spelende kids die bommetjes maken in het zwembad. 

 

Leuk extraatje: op het resort kun je de Casa Cook store vinden waar je de handgemaakte Griekse items die je in het resort tegenkomt ook daadwerkelijk kunt kopen. Zoals ze zelf zeggen: If you like our style, shop the look!

Wanderlust

Buiten het resort valt er ook op het veelzijdige eiland Rhodos genoeg moois te ontdekken! Vanuit Casa Cook worden er verschillende trips georganiseerd, zo kun je zeilen langs de kust van Rhodos, op ontdekkingstocht in het natuurgebied Seven Springs of genieten van een wandeling langs schattige huizen en mooie boetiekjes in Rhodos-Stad. Liever wat meer in de buurt van het resort op stap? Casa Cook biedt de mogelijkheid om hippe fietsen te huren zodat je binnen no time een stadje in de buurt kunt bezoeken of een duik in de zee kunt maken. We kunnen zelf niet wachten om deze fantastische hotspot 'live' te gaan bewonderen! 

 

Nog meer zien en weten van het resort? Bekijk ons droomhotel op casacook.com

Fotografie: Casa Cook, Carnets de Traverse

 

PS: onze mooie collectie tassen en koffers voor op reis shop je (nu met 20% korting) via leeff.com/tassen-koffers

Geschreven door: Daniëlle Kerremans - Fransen

Onze online shopmanager Daniëlle (25 jaar) heeft een passie voor interieur, communicatie en het spotten van mooie merken voor Leeff.com. Perfectionistisch en een workaholic in de positieve zin van het woord! Samen met haar man Wesley woont ze in Woerden en verkent ze graag mooie steden, bijzondere plekken en gave hotspots (zowel op interieur- als food gebied) in binnen- en buitenland. Met een voorliefde voor Italië staan er maar al te graag gerechten uit de Italiaanse keuken bij hen op het menu. In haar blogs voor Leeff.com schrijft ze onder andere over trends op interieurgebied, nieuwe merken, interessante (woon)beurzen en haar favoriete hotspots. 

 

Instagram instagram.com/daniellefransen

Pinterest pinterest.com/fransendanielle

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Wil je reageren op de blog? Leuk! Je dient hiervoor wel eerst in te loggen.

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

contact volg ons volg ons