Bij meer dan €50,- GRATIS VERZENDEN|Vóór 14:00 uur besteld, MORGEN IN HUIS!*|Op ieder product 14 DAGEN BEDENKTIJD!
Menu
Inspiratie
winkelmand 0 item(s) € 0,00 inclusief
verzendkosten
Verzendkosten€ 6,95
Voeg € 50,00 toe voor gratis verzending
Subtotaal€ 6,95
Blog

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

Instagram

Inspiratiemagazine Meraki 29 mrt '16

De fijne verzorgingsproducten van het Scandinavische merk Meraki (zusje van House Doctor, Nicolas Vahé en KREAFUNK) zijn pure verwennerij voor lichaam & geest! De geuren en gebruikte oliën zorgen voor een échte spabeleving in je eigen huis en een zijdezachte huid, wie wil dat nu niet?

Meraki biedt een unieke collectie lifestyle- en verzorgingsproducten, ontworpen en ontwikkeld in Denemarken. De ingrediënten in de producten van Meraki zijn verzachtend, actief en reinigend voor de huid. Gekozen op basis van hun kwaliteit, aangetoonde effecten en natuurlijke geuren. En gebaseerd op de volgende basisprincipes: geen parabenen, geen kleurstoffen, geen hormoonverstorende stoffen, geen Sodium Lauryl Sulfaat, 100% organische essentiële en basisoliën.

In het inspiratiemagazine van Meraki blader je gemakkelijk door de verschillende productlijnen heen en kun je direct je favoriete items shoppen! Gun jij jezelf of iemand die je lief is zo’n heerlijk relaxmomentje met Meraki?

Geschreven door: Daniëlle Kerremans - Fransen

Onze online shopmanager Daniëlle (25 jaar) heeft een passie voor interieur, communicatie en het spotten van mooie merken voor Leeff.com. Perfectionistisch en een workaholic in de positieve zin van het woord! Samen met haar man Wesley woont ze in Woerden en verkent ze graag mooie steden, bijzondere plekken en gave hotspots (zowel op interieur- als food gebied) in binnen- en buitenland. Met een voorliefde voor Italië staan er maar al te graag gerechten uit de Italiaanse keuken bij hen op het menu. In haar blogs voor Leeff.com schrijft ze onder andere over trends op interieurgebied, nieuwe merken, interessante (woon)beurzen en haar favoriete hotspots. 

 

Instagram instagram.com/daniellefransen

Pinterest pinterest.com/fransendanielle

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Wil je reageren op de blog? Leuk! Je dient hiervoor wel eerst in te loggen.

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

contact volg ons volg ons