Bij meer dan €50,- GRATIS VERZENDEN|Vóór 14:00 uur besteld, MORGEN IN HUIS!*|Op ieder product 14 DAGEN BEDENKTIJD!
Menu
Inspiratie
winkelmand 0 item(s) € 0,00 inclusief
verzendkosten
Verzendkosten€ 6,95
Voeg € 50,00 toe voor gratis verzending
Subtotaal€ 6,95
Blog

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

Instagram

SHOPFAVORIET • HOUSE IN STYLE 18 mei '17

Heb jij ons nieuwe merk House in Style deze maand ook gespot in de vtwonen? Bij Leeff.com slaapt bijna iedereen inmiddels onder het heerlijke linnen dekbed. Reden genoeg om dit gave merk in het zonnetje te zetten, want zeker tijdens de (afgelopen én komende) warme dagen kan er wat ons betreft niéts op tegen heerlijk fris linnen beddengoed en stijlvolle tafeltextiel. Mocht je dit merk van Nederlandse bodem dus nog niet kennen, dan nemen we je graag mee op ontdekkingsreis!

Een merk om bij weg te dromen

Toen onze Online Shopmanager Daniëlle het merk House in Style voor het eerst op de Maison et Objet in Parijs zag, was ze verkocht! Dit prachtige, exclusieve merk moést via Leeff.com verkrijgbaar zijn, en zo geschiedde. House in Style werkt uitsluitend met materialen die ervoor zorgen dat je je bed eigenlijk niet meer uit wilt komen. Het heerlijk zachte linnen en Egyptisch katoen houden je namelijk niet alleen lekker koel in de zomer (en warm in de winter), maar zijn met hun vergrijsde tinten door de speciale stonewash ook nog eens een lust voor het oog. Niet zo gek dus dat binnen no-time bijna het hele Leeff.com team een dekbedovertrek van House in Style heeft bemachtigd.

 

Maar House in Style is veel meer dan 'slapen als een royal'. Houd jij van een luxe, tijdloze eenheid in je interieur? Dan kun je je hart ophalen met de items van House in Style. De duurzaam geproduceerde - ja, daar worden wij blij van! - stoffen komen terug in een collectie voor het héle huis, waardoor je eigenlijk geen professionele stylist meer nodig hebt. Alle items zijn qua kleurstelling en materiaal onderling op elkaar afgestemd en dus perfect te combineren. Ook fijn: de tafelkleden van het merk zijn luxe én basic tegelijk. Zo kun je los met uitgesproken accessoires, maar is je tafel met alleen het kleed ook gewoon stijlvol 'as is'. Less is more!

 

We zouden nog véél meer kunnen en willen vertellen over dit fantastische merk, maar eigenlijk zegt de fotografie van het merk - gemaakt in samenwerking met April & May - wat ons betreft alles. Zwijmel dus lekker weg door de beelden, shop jouw favoriete items en join the fanclub!

GEBRUIKTE PRODUCTEN VAN LEEFF.COM

Tweepersoonsdekbed 'St Remy' antraciet van House in Style

Tafellaken 'Capri' lichtgrijs van House in Style

Tafellaken 'Capri' wit van House in Style

Tafellaken 'Capri' indigo van House in Style

Tweepersoonsdekbed 'St Remy' lichtgrijs van House in Style

 

Benieuwd naar de gehele collectie House in Style op Leeff.com, klik hier!

Geschreven door: Willeke Evers-van Die

Online Marketeer Willeke (27 jaar) heeft bij Leeff.com de ultieme combinatie van haar favoriete onderwerpen marketing, retail en branding gevonden. Haar doel: de online conceptstore zó op de kaart zetten, dat mensen ons elke dag bezoeken voor een flinke dosis woon- & lifestyle inspiratie. Als trotste, bourgondische Rotterdammer bezoekt ze in het gezelschap van goede vrienden graag de culinaire én culturele hotspots in haar stad en ver erbuiten. Samen met haar man Tim maakt zij er een sport van de leukste boutique hotelletjes en restaurants te verkennen. In haar blogs voor Leeff.com schrijft ze onder andere over deze nieuwste ontdekkingen en neemt ze je mee in de wondere wereld van bakken & kokerellen, de laatste interieurtrends en interessante (woon)beurzen. 

 

Instagram instagram.com/w.f.evers

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Wil je reageren op de blog? Leuk! Je dient hiervoor wel eerst in te loggen.

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

contact volg ons volg ons