Bij meer dan €50,- GRATIS VERZENDEN|Vóór 17:00 uur besteld, MORGEN IN HUIS!*|Op ieder product 14 DAGEN BEDENKTIJD!
Menu
Inspiratie Blog
winkelmand 0 item(s) € 0,00 inclusief
verzendkosten
Verzendkosten€ 4,95
Voeg € 50,00 toe voor gratis verzending
Subtotaal€ 4,95
Blog

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

Instagram

TREND • Buiten naar binnen! 11 mrt '17

[IMG] Producten met een knipoog naar de natuur

ONTDEKKINGSTOCHT

Vroeger, als kind gingen we al graag op ontdekkingstocht. Zelf bouwde ik hutjes op iedere (on)mogelijke plek in onze tuin en bij kinderen uit de buurt. Mijn grote droom was een boomhut, maar de bouw daarvan is nooit verder gekomen dan ingenieuze ontwerptekeningen op papier.

Nu, iets meer dan twintig lentes later word ik nog steeds blij van ontdekkingstochten naar mooie plekken in natuur en stad. Op mijn bucketlist staat onder andere een ‘rondje Nederland’, waarbij ik het liefst zou slapen op verschillende plekken in de twaalf provincies die ons kikkerlandje rijk is. 

Tijdens het verblijf in een eenvoudig hutje op het strand of een andere plek midden in de natuur ervaren we een hogere waardering voor vanzelfsprekende dingen zoals het dak boven ons hoofd. Juist omdat in deze tijd ons leven zich grotendeels binnen afspeelt, verlangen we weer meer naar buiten en natuurlijke materialen.

Als digital natives willen we steeds vaker terug naar vroeger, waarderen we ambacht, duurzaamheid en de natuur. Maar daarnaast blijven creativiteit en technologie belangrijk; we willen niets liever dan onszelf blijven verwonderen en ontdekken!

[IMG] Verwonderen & Ontdekken
[IMG] Kleurenpalet

 

Laat je inspireren!

 

BUITEN EN BINNEN

De plek waar we wonen speelt een belangrijke rol in ons leven, we hebben allemaal de behoefte aan een veilig thuis waar we ons prettig voelen en onszelf kunnen zijn. Buiten staat steeds meer in verbinding met binnen, openslaande deuren naar de tuin zorgen dat buiten een beetje binnen komt en voor wie geen tuin heeft, kan een plat dak omgetoverd worden tot een dakterras vol groen.

Maar ook grote planten, verse bloemen, de hangmat of schommelstoel (die voorheen alleen in een boomgaard of veranda te ontdekken waren) krijgen nu een ereplekje in huis.

 

Naast onze blijvende liefde voor een kleurenpalet van natuurtinten hechten we steeds meer waarde aan duurzame en natuurlijke materialen, producten met een knipoog naar de natuur!

Laat je inspireren door de producten uit ons trendmagazine: "Natuurlijke kleuren & materialen"

______________________________________________________________________________________________________

 Geïnspireerd door de trendlezing van Jan Angelink [JanTrendman] en het boek “Home is where the heart is” van Ilse Crawford [Studio Ilse].

Geschreven door: Willemieke Slingerland

Met een passie voor moois, ontwikkelde Willemieke (27 jaar) voor Leeff.com diverse creatieve concepten en campagnes. "De shop- tot uitpakmomenten voor onze Leeff customers nóg mooier maken samen met de rest van het Leeff team" is een doel waar ze een grote glimlach van krijgt. Met Daniëlle reisde ze in de afgelopen jaren voor Leeff naar verschillende merken en beurzen in Londen, Kopenhagen en Parijs; steden vol inspiratie. Naast het ontdekken van nieuwe plaatsen, winkeltjes en eettentjes.. kruipt ze graag met vriendinnen op de bank voor een goed gesprek en glas wijn. Recent heeft ze haar jaren ‘30 woning in het Kleiwegkwartier van Rotterdam ingeruild voor een monumentaal kluspandje uit 1900 op kruipafstand van het Leeff kantoor! 

 

 

Instagram instagram.com/willemiekesl
Pinterest pinterest.com/willemieke  
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Wil je reageren op de blog? Leuk! Je dient hiervoor wel eerst in te loggen.

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

contact volg ons volg ons volg ons volg ons