Bij meer dan €50,- GRATIS VERZENDEN|Vóór 14:00 uur besteld, MORGEN IN HUIS!*|Op ieder product 14 DAGEN BEDENKTIJD!
Menu
Inspiratie
winkelmand 0 item(s) € 0,00 inclusief
verzendkosten
Verzendkosten€ 6,95
Voeg € 50,00 toe voor gratis verzending
Subtotaal€ 6,95
Blog

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

Instagram

TRENDS • Autumn & Winter 2017 4 aug '17

Wat werden we achter de schermen blij van de presentatie van de nieuwe herfst- en wintercollectie van ons toffe fairtrade merk Dassie Artisan! De prachtige natuurlijke materialen in combinatie met een aards kleurenpallet zorgen met gemak voor dat knusse herfstgevoel waar we na de zomer zo naar verlangen. Geïnspireerd door hun reizen naar bijzondere plekken in de wereld creëeren de designers van Dassie Artisan een collectie van unieke, eerlijke, handgemaakte producten waarbij de trends ‘Greenery’, ‘Chateau’, ‘Gun Metal’ en ‘More is More’ de boventoon voeren!

Trend 1: Greenery

Go green in dit seizoen en vul je huis met mooie planten in prachtige eclectische potten, rieten manden en glazen vazen! De kleur Greenery, fris en pittig geelgroen, is door kleureninstituut Pantone uitgekozen tot dé kleur van het jaar 2017. In de koudere maanden breng je deze neutrale kleur van de natuur gemakkelijk naar binnen met bloemen en planten, meubels en accessoires in frisse groentinten of botanische kaarsen!

Trend 2: Chateau

De Parisian Chic Chateau-trend van dit seizoen creëer je moeiteloos in je eigen huis. Denk aan de combinatie elegant, comfortabel, luxe en een vleugje klassiek! Dassie Artisan mixt hiervoor bijzondere texturen zoals een rustieke kroonluchter, antieke meubels en zachte fluwelen kussens. Ze omarmen deze trend met een toevoeging van marmeren en koperen accessoires voor het ultieme luxe-gevoel. C’est magnifique! 

Trend 3: Gun Metal

Gun Metal is the new black! Dassie Artisan daagt ons uit om in het interieur wat meer donkere kleuren terug te laten komen. Ze introduceren hiervoor verschillende metaalsoorten in de vorm van metalen haken, deurknoppen en andere accessoires. Fijne kussens en plaids als toevoeging om de complete look wat te verzachten en je bent klaar voor die gezellige avondjes op de bank. En leg voor de warme, winterse touch een mooi vloerkleed onder de bank. Of stop een wollen plaid in een mooie mand, klaar voor gebruik! 

Trend 4: More is More

Less is a bore, dus tijd voor More is More! In het nieuwe seizoen is het spelen met verschillende structuren, patronen en kleuren in je interieur geoorloofd. De More is More trend van Dassie Artisan is een visueel feestje voor je ogen. Creëer een eclectische combinatie van verschillende culteren op één plek en geniet van de bijzondere, contrasterende kleuren en producten om je heen!  

Tijd voor een restyling!

Verassende trends om mee te nemen in je keuze voor de restyling van je huis naar het herfst- en winterseizoen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Mijn lichte, zomerse interieur kan voor het najaar wel wat stoere details en warme, donkere kleuren gebruiken, dus ik ga voor de Gun Metal trend! Vanaf september zijn deze gave producten van Dassie Artisan te vinden op Leeff.com. We houden je uiteraard op de hoogte. Eerst nog maar even genieten van een hopelijk zonnig vervolg van het zomerseizoen! 

 

PS: de huidige collectie van Dassie Artisan is ook zeker de moeite waard om eens te bekijken, je shopt de items via Leeff.com/dassie-artisan

Geschreven door: Daniëlle Kerremans - Fransen

Onze online shopmanager Daniëlle (25 jaar) heeft een passie voor interieur, communicatie en het spotten van mooie merken voor Leeff.com. Perfectionistisch en een workaholic in de positieve zin van het woord! Samen met haar man Wesley woont ze in Woerden en verkent ze graag mooie steden, bijzondere plekken en gave hotspots (zowel op interieur- als food gebied) in binnen- en buitenland. Met een voorliefde voor Italië staan er maar al te graag gerechten uit de Italiaanse keuken bij hen op het menu. In haar blogs voor Leeff.com schrijft ze onder andere over trends op interieurgebied, nieuwe merken, interessante (woon)beurzen en haar favoriete hotspots. 

 

Instagram instagram.com/daniellefransen

Pinterest pinterest.com/fransendanielle

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Wil je reageren op de blog? Leuk! Je dient hiervoor wel eerst in te loggen.

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

contact volg ons volg ons