Bij meer dan €50,- GRATIS VERZENDEN|Vóór 14:00 uur besteld, MORGEN IN HUIS!*|Op ieder product 14 DAGEN BEDENKTIJD!
Menu
Inspiratie
winkelmand 0 item(s) € 0,00 inclusief
verzendkosten
Verzendkosten€ 6,95
Voeg € 50,00 toe voor gratis verzending
Subtotaal€ 6,95
Blog

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

Instagram

Zondag = Chilldag van Bonnie Dubois 28 mrt '17

Mijn favoriete weekenddag is zondag. Op deze dag plan ik altijd zo min mogelijk activiteiten en probeer ik allerlei lekkere bakrecepten uit. Het is dus niet alleen mijn favoriete weekenddag, maar ook die van mijn dochter Mia zul je begrijpen. Mia is 14 en een echte puber. En zoals het een puber betaamt, blijft ze op zondag tot zeker een uurtje of 11.00 à 12.00 in bed liggen. Ik heb die tijd allang gehad en ben om 8.00 uur klaarwakker. Uitslapen, dat is toch zo Eighties ;-)? In mijn pyjama loop ik zachtjes naar beneden, zet een muziekje aan, maak een eerste kop koffie en dan ga ik beginnen.

 

Pinterest is mijn grote inspiratiebron als het op recepten aan komt. Ik heb de hele week gezocht naar een gezond recept voor paaskoekjes. Van een aantal recepten maak ik er eentje: glutenvrije zandkoekjes met citroen. Ik meng, ik mix, ik kneed, ik steek uit (met paasvormpjes natuurlijk) en dan kunnen de koekjes de oven in. Ondertussen heb ik mooi de tijd om de tafel voor Mia en mezelf te dekken. 

Een Scandinavische paastafel

Ik vind het altijd leuk om met feestdagen de ontbijttafel wat extra aan te kleden. Niet heel overdreven hoor. De paastafel dek ik dan ook wat subtiel, met het prachtige servies van Lene Bjerre. Dit Deense merk kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijk materialen in een licht en simpel ontwerp. Less is more. Scandinavisch design: ik hou er toch zo van. Een paastak erbij en wat gele kuikentjes, en klaar is de paasontbijttafel!

 

De oven piept - YES de koekjes zijn goed gelukt!! (Het recept voor deze koekjes lees je hier op mijn blog www.onehandinmypocket.nl)

 

Laatst kreeg ik mijn koffie geserveerd met het koekje op de rand van het kopje. Dat vond ik toch zo een leuk idee! Voor Mia een kopje thee met een haas, voor mij een koffie met een eitje. Nu nog de schaaltjes vullen met yoghurt, granola en vers fruit. En natuurlijk eitjes koken. Wat denk je: zou Mia het erg vinden dat ik haar vandaag 2 uurtjes eerder wakker maak?

 

Grtz, Bonnie

GEBRUIKTE PRODUCTEN VAN LEEFF.COM

Ontbijtbord 'Amelie' van Lene Bjerre

Dinerbord 'Amelie' van Lene Bjerre

Mok 'Amelie' Cement van Lene Bjerre

Kommetje 'Amelie' Cement van Lene Bjerre

Kom 'Amelie' van Lene Bjerre

Serveersteen klein van Nicolas Vahé

Placemat 'Bessia' wit van Lene Bjerre

Placemat 'Spokes' van House Doctor

Lunchbox 'Graph 01' van House Doctor

Geschreven door: Bonnie Dubois

Bonnie (46) woont samen met haar tienerdochter Mia in Haarlem. In hun jaren-30 woning valt er altijd wel iets te veranderen en op te leuken. Op haar blog 'One Hand in my Pocket' publiceert Bonnie dagelijks artikelen die haar inspireren: over reizen, eten, mode, wonen en natuurlijk haar belevenissen met haar dochter. De recepten die zij publiceert zijn altijd makkelijk te maken en ook nog eens gezond. Voor haar reizen bezoekt Bonnie steden in Nederland maar ook coole bestemmingen in het buitenland. Naast haar blog publiceert Bonnie ook elke week een reisvlog voor Libelle TVHaar motto: 'Life is a journey, not a destination'.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Wil je reageren op de blog? Leuk! Je dient hiervoor wel eerst in te loggen.

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

contact volg ons volg ons