Bij meer dan €50,- GRATIS VERZENDEN|Vóór 14:00 uur besteld, MORGEN IN HUIS!*|Op ieder product 14 DAGEN BEDENKTIJD!
Menu
Inspiratie
winkelmand 0 item(s) € 0,00 inclusief
verzendkosten
Verzendkosten€ 6,95
Voeg € 50,00 toe voor gratis verzending
Subtotaal€ 6,95
Retourneren

Op ieder product 14 dagen bedenktijd!

Het is altijd vervelend wanneer een product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Bij Leeff.com kun je om deze reden het ontvangen product zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retourneren. De producten dienen in de originele verpakking, voorzien van labels en uiteraard ongebruikt geretourneerd te worden. 

Vraag of klacht over de ontvangen producten?

Wanneer er een vraag is over de ontvangen producten of wanneer de ontvangen producten niet volledig, gebroken of niet functionerend zijn aangekomen kun je contact met ons opnemen via info@leeff.com. Wij zullen voor een passende oplossing zorgen! 

Werkwijze retourzending

 

Download hier de retourbon

 

Verpak de producten netjes en bescherm ze tegen breuk, gebruik de originele verzendverpakking. Voeg de ingevulde retourbon toe aan het pakket en adresseer de verpakking duidelijk. Ga naar een PostNL servicepunt bij jou in de buurt en frankeer het pakket voldoende. 

 

Retouradres:

Mondial Logistics t.a.v. Leeff.com
Vredeweg 46
1505 HH Zaandam

 

Wanneer het retourpakket in goede staat is ontvangen, verwerken wij dit administratief in ons systeem en storten wij (wanneer dit van toepassing is) het aankoopbedrag retour op je bankrekening. Je ontvangt een bevestiging per e-mail van ons zodra de retourzending is verwerkt (binnen 7 tot 14 dagen). 

Retourneren en betaald met cadeaukaart

Wanneer een geretourneerde bestelling betaald is met een cadeaukaart, ontvang je de waarde van de geretourneerde producten retour in de vorm van een nieuwe cadeaukaart. Wanneer het totale betaalde bedrag hoger is dan de waarde van de cadeaukaart, zal dit verschil teruggestort worden op je rekening. 

contact volg ons volg ons