Bij meer dan €50,- GRATIS VERZENDEN|Vóór 14:00 uur besteld, MORGEN IN HUIS!*|Op ieder product 14 DAGEN BEDENKTIJD!
Menu
Inspiratie
winkelmand 0 item(s) € 0,00 inclusief
verzendkosten
Verzendkosten€ 6,95
Voeg € 50,00 toe voor gratis verzending
Subtotaal€ 6,95
Een kijkje in de keuken van Nkuku

We waren al verliefd op de handgemaakte producten en prachtige fotografie van het fairtrade merk Nkuku, maar werden nóg enthousiaster toen we de plannen voor een eigen ‘Lifestyle store & café’ zagen!

 

In een oud landbouwcomplex in het meest zuidelijke puntje van Engeland bouwde Nkuku aan de realisatie van een eigen winkel en café. De schuren werden vroeger gebruikt door boeren en het doel was zoveel mogelijk oude elementen in ere te herstellen. De nieuwe ruwe stalen kozijnen in combinatie met de onbewerkte stenen muren, oude houten balken en vloeren zorgt voor de perfecte finishing touch passend bij het stoere merk Nkuku. 

 

Nkuku

 

 

Nkuku lifestyle store & cafe

 

De winkel heeft een totale oppervlakte van 3000 m² en is prachtig ingericht met de lifestyle-, keuken- en woonaccessoires van Nkuku. In een stijlvolle, moderne schuur worden daarnaast alle op maat gemaakte meubels en unieke items gepresenteerd. Last but not least openden zij een bijbehorend café waar ze de beste ambachtelijke houtgebrande koffie, verse sapjes, gebakjes en lichte lunch serveren met producten van lokale leveranciers.

 

Wij kunnen niet wachten deze inspiratievolle plek te bezoeken en zullen jullie zeker op de hoogte houden van de ontwikkelingen van het merk Nkuku en hun nieuwe collecties op www.leeff.com!

 

Dinsdag 17 mei 2016

Tekst: Daniëlle Fransen – Fotografie: Nkuku

contact volg ons volg ons