Bij meer dan €50,- GRATIS VERZENDEN|Vóór 14:00 uur besteld, MORGEN IN HUIS!*|Op ieder product 14 DAGEN BEDENKTIJD!
Menu
Inspiratie
winkelmand 0 item(s) € 0,00 inclusief
verzendkosten
Verzendkosten€ 6,95
Voeg € 50,00 toe voor gratis verzending
Subtotaal€ 6,95
Blog

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

Instagram

Cadeautips • happily ever after 28 mei '17

12 tips

Zoektocht

Het trouwseizoen is aangebroken! Op het kantoor van Leeff.com is de spanning duidelijk te voelen, dit jaar stappen er maarliefst 3 collega's in het huwelijksbootje. Na uren plannetjes maken en dromen over dé dag gaan alle Pinterest-borden nu echt werkelijkheid worden. Ook ik ga dit jaar trouwen met 'Mr. Lover', spannend! Onze winter-wedding laat nog een paar maanden op zich wachten maar tot die tijd geniet ik graag van de bruiloften van vrienden en collega's. 

 

Ben jij deze zomer te gast op een bruiloft van familie of vrienden? Tijd om de zoektocht naar het perfecte huwelijkscadeau te starten! Wij geven je graag 12 tips voor een origineel cadeau dat indruk maakt. Laat je inspireren!

Aan tafel IMG

Genietmoment

1. Houdt het stel in kwestie wel van een wijntje? Geef hen een mooie wijnkoeler + jouw favoriete wijn cadeau, leuk én persoonlijk! Deze stoere wijnkoeler van Räder houdt wijn heerlijk koel op zomerse dagen. De leus 'Save water drink wine' is ons op het lijf geschreven! Verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen.


2. Onmisbaar in ieder huishouden; een mooie serveerplank voor het serveren van lekkere hapjes. Deze houten plank van Leeff is voorzien van een lederen handvat en een glaasje voor een waxinelichtje, dip of sausje. Maak dit cadeau helemaal compleet door er wat lekkere nootjes en toastjes bij te geven, de perfecte start van een borrel-avondje!


3. Een luxe product voor een fijn genietmoment. In deze witte thee van P&T kun je noten van abrikoos en elderflower ontdekken, lekker fris en perfect voor de zomer! Wat dit product helemaal bijzonder maakt? De oogstrelende verpakkingen. Wij zijn fan! 


4. Een mooi tafelkleed maakt de eettafel helemaal af. Deze van House in Style is gemaakt van 100% stonewashed linnen, dat geeft 'm een luxe gevoel. Perfect voor dinertjes tijdens de feestdagen!

Aan de muur IMG

Aan de muur

5. Deze fotobox van Nkuku is gemaakt voor het bewaren van de mooiste herinneringen. Een uniek huwelijkscadeau! Het glazen frame is perfect voor het etaleren van foto's en andere waardevolle items, perfect voor herinneringen aan dé dag. Verkrijgbaar in 2 verschillende maten.

 

6. Met liefde en zorg handgemaakt van duurzaam hout, deze klok van Dassie Artisan heeft een natuurlijke uitstraling. Mooi aan de muur in de woonkamer of keuken! Verkrijgbaar in 2 verschillende maten. 

7. Zit het bruidspaar graag met hun neus in een tijdschrift? Deze magazinehouder van Hübsch is dan het perfecte cadeau! Het unieke design en het mooie materiaal maken dit item tot een must-have. Het eikenhout geeft het rek een natuurlijke uitstraling. 

 

8. Deze indrukwekkende fotolijst van Hübsch is een mooi cadeau voor iedere interieurliefhebber. De lijst heeft een scandinavische uitstraling met een strak design, de botanische print is helemaal van nu. Leef je uit en vul de fotolijst met een print die past bij het bruidspaar!

 

Schoon & fris

Schoon & fris

9. Gezellig tijdens een romantisch momentje samen, een geurkaars! Deze van het merk Meraki heeft de verfrissende geur van katoen en heeft een brandtijd van maarliefst 35 uur.

 

10. Opgeruimd staat netjes. Maak dat schoonmaken nét iets leuker en geef deze bezem en stofblik van Iris Hantverk cadeau! Een must-have voor ieder huishouden.

 

11. Niet het leukste klusje, maar het hoort er toch echt bij. Schoonmaken! Deze emaille emmer van Leeff maakt het lappen van de ramen toch een beetje leuker. Door de vintage-look is de emmer ook erg leuk ter decoratie. 

 

12.  Een geweldig cadeautje, dit zakje met 3 zeepjes. De zeepjes van Iris Hantverk zijn geparfumeerd met natuurlijke oliën en hebben de geuren citroengras, lavendel en klaproos. Het zeepje met klaproos is tevens te gebruiken als scrubzeepje en het zeepje met lavendelgeur bevat lavendel bloemen.

 

 

 

Ps: We weten het, het kiezen van een geschikt cadeau kan soms heel moeilijk zijn. Zeker weten dat het bruidspaar verrast wordt met een mooi cadeau? Met de Leeff.com cadeaukaart zit je altijd goed!

 

Geschreven door: Merel Hoogendoorn

Binnengekomen als stagiaire Communicatie & Multimedia Design heeft Merel (20 jaar) zich ontpopt als creatieve duizendpoot binnen Leeff.com. Haar mooie ontwerpen en fijne teksten zijn inmiddels niet meer weg te denken uit onze online conceptstore. Een romantische ‘Christmas wedding’ en haar eerste huisje samen met haar aanstaande Martijn staan op de planning. Van wedding stationary tot de mooiste plaatjes voor het interieur, voor de nodige inspiratie en creativiteit ben je bij Merel aan het juiste adres.

 

Instagram instagram.com/merelhoogendoornn

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Wil je reageren op de blog? Leuk! Je dient hiervoor wel eerst in te loggen.

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

contact volg ons volg ons