Bij meer dan €50,- GRATIS VERZENDEN|Vóór 14:00 uur besteld, MORGEN IN HUIS!*|Op ieder product 14 DAGEN BEDENKTIJD!
Menu
Inspiratie
winkelmand 0 item(s) € 0,00 inclusief
verzendkosten
Verzendkosten€ 6,95
Voeg € 50,00 toe voor gratis verzending
Subtotaal€ 6,95
Blog

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

Instagram

De Zomerse BBQ van Marije Develing 27 jun '17

Buiten eten, dat vind ik heerlijk! Van Maart tot Oktober staan bij ons de tuindeuren open en eten wij het liefst buiten. Soms maak ik een zomerse maaltijdsalade maar als we meer tijd hebben  gaan we voor slow cooking op de bbq voor een lange avond aan de buitentafel. Bij ons zul je geen vette speklappen zien maar wij kiezen voor: vis, mediterrane groenten-spiesen of een goed stuk vlees met verse kruiden uit de tuin.

 

Wij wonen in een rustige wijk waar de huizen grote tuinen hebben, vroeger werden ze gebruikt als volkstuinen. Een klein stukje groenten- en kruidentuin is gebleven maar de rest is gericht op lekker genieten en ontspannen. Om na een drukke werkdag lekker buiten te zijn met familie en vrienden.

 

Als stylist besteed ik het hele jaar door aandacht aan het dekken van de tafel. Het liefst gebruik ik mooi servies, een paar losse bloemen en mooie glazen. De kasten zijn hier goed gevuld ;). Ik maak combinaties van klassiek met modern servies en mix patronen en stijlen. Voor deze barbecue koos ik voor de stoere, grijze borden en kommen van House Doctor. De ruwe afwerking en pure kleuren zorgen voor een rustige en sobere tafel. De houten planken passen daar erg mooi bij. Hierbij koos ik voor een vrolijk accent in de gele bloemen en vruchten. De mokken gebruik ik voor thee of munt water.

De dubbelwandige wijnglazen zijn ideaal voor witte wijn en rosé, het blijft lang koel en ze staan ook nog eens prachtig op de tafel. Verse kruiden knip ik uit de tuin en combineer ik met de kruidenmixen van Nicolas Vahé. De kruidenmolens en olieflesjes zien er prachtig uit en zet ik graag op de tafel zodat iedereen zijn eigen smaak kan kiezen. Het zorgt voor een fantastische smaak op vlees en salades.

 

Met servetten, tafellinnen en een verlichtingssnoer of lampionnen wordt de tafel extra feestelijk. Eigenlijk is zo’n tafelstyling zo gedaan, het nodigt echt uit om aan te schuiven. Tip: kies voor 3/4 kleuren in de styling en herhaal dit, zo ontstaat er een mooi geheel. Door creatief te zijn met een paar bloemen uit de tuin of vruchten in bijpassende kleur ontstaat er telkens weer een mooie tafel.

 

Ik hoop je te hebben geïnspireerd! Wij verheugen ons op veel lange, zomerse avonden in de tuin…

Groet, Marije

GEBRUIKTE PRODUCTEN VAN LEEFF.COM

Dubbelwandig wijnglas 'Spritz' van Bitossi Home

Diep bord 'Rustic' van House Doctor

Kommetje 'Rustic' van House Doctor

Mok 'Zand' van House Doctor

Olijfolie met truffel van Nicolas Vahé

Frans Zeezout van Nicolas Vahe

Geschreven door: Marije Develing

Marije Develing is interieurontwerper, -stylist en oprichter van Maison Belle. Via haar succesvolle interieurblog deelt ze regelmatig haar passie voor wonen en stylen. In 2010 besloot Marije een carrièreswitch te maken vanuit de financiële wereld en van haar grote passie haar werk te maken. Sindsdien mogen wij genieten van haar kracht in praktisch en toegankelijk interieuradvies.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Wil je reageren op de blog? Leuk! Je dient hiervoor wel eerst in te loggen.

Niets meer missen
..én 10% korting!


Meld je aan voor de Leeff nieuwsbrief. Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiratie
en Leeff aanbiedingen en ontvang bovendien direct 10% korting op je eerstvolgende aankoop.

contact volg ons volg ons